Det kan være en god idé at have en hundefrakke til en malteser. Vintrene i Danmark kan blive meget kolde og våde. For en lille hund, der måske endda er klippet ret korthåret, kan det blive ubehageligt koldt. Derfor kan lidt overtøj være en god idé.

Du kan se på nogle forskellige modeller og måske finde den perfekte hundefrakke på hundefrakke.dk. Der er mange at vælge imellem, og der er både forskelligt design og forskellige egenskaber. Du bør finde en hundefrakke, som lever op til dine ønsker til design og egenskaber og som samtidig sidder godt på hunden.

Overtøj til den korthårede hund

En malteser skal klippes. Det vil sige, at man kan vælge at lade den være langhåret, eller man kan klippe den kort. Der vil også være forskel på, hvor lang- eller korthåret den er, medmindre man får den klippet ofte.

Til en korthåret hund er det en god idé med en hundefrakke, der kan hjælpe den med at holde varmen. Til de lidt mere langhårede maltesere kan en hundefrakke og være nødvendig. De har nemlig ikke underuld og holder derfor ikke varmen lige så godt som andre hunde.

Desuden er en malteser en lille hund, så den er meget tæt på den våde jord. Den bliver altså hurtigt våd og dermed hurtigt kold.

En hundefrakke til ethvert vejrlig

Du kan have en hundefrakke liggende til enhver salgs vejr. Vi får jo meget forskelligt vejr her i Danmark. Det kan regne den ene, sne den næste og være blæsende den tredje.

Hundeovertøj har forskellige egenskaber. Noget er varmt, og andet er godt til at holde vand væk. Det er en god idé at have lidt forskelligt at vælge imellem, så du kan tage noget frem, der passer til dagens vejr.

Med en lille hund, som nemt bliver våd, kan det også være smart med et tørredækken. Det er en slags effektiv badekåbe, som hunden får på, når den er våd. Med et tørredækken på tørrer den hurtigere, og den bliver ikke koldt imens.

Hunde og tøj

Der er forskellige meninger om hunde og tøj. Det kan se rigtig sødt ud, når en lille hund har en sød butterfly eller et jakkesæt på. Men hunde har ikke noget behov for at pynte sig med tøj. Det er en menneskelig ting. De har til gengæld behov for at holde varmen.

For hunde, som ikke kan holde varmen om vinteren, er tøj en nødvendighed. Varmt overtøj kan gøre vinteren udholdelig. Det er ikke nødvendigt for alle hunde, men der er mange hunde, som har meget kort pels og hurtigt bliver kolde. Og så er der jo ikke noget i vejen for, at du vælger noget overtøj, som ser sødt ud på hunden.